BluBerry Cupcake

Egy kis farbarúgás kezdő loliknak!

Haj: Ez legyen mindig ápolt, először is, és a loli stílus érdekében legyen mindig vagy teljesen egyenes vagy hajsütővassal megcsinálva. A legtöbb lolitának frufruja is van, leginkább az egyszerű fajta. A hajad hordhatod kibontva, magasan ülő kontyba (ezt főleg aristocratnál), két copfba, befonva stb. a lényeg hogy ne legyen slamposan tarkónál összefogva, emosan a szemedbe lógatva, kicsi fonatokba... A hajfestésről annyit, hogy jobb ha természetes színű, de max lehet babarózsaszín, halvány lila, menta vagy egy-két színes tincs, de a durván lila, kék, színes meg platina szőke felejtős. A headdressekről a Garderobe I.-ben olvashatsz. Természetesen vehetsz föl lolita parókát, amit én személy szerint utálok és soha nem hordanék, de létezik. Ez már alapból lolisra van megcsinálva, néha színes vagy két féle színű, de ez szerintem már túl cosplayer vagy dekora. Ítt van néhány kép hajakról, parókákról:

          

             

Smink: A lolita alapja a porcelánbabaszerűség, ezért csak natúr sminket szabad használni, a vörös rúzs csak az ero, esetleg a punk stílusnál megengedett, a füstös szemek, más erős rúzsok, élénk színű szemfestékek pedig mindegyik stílusnál tilosak! Így készíts el egy lolita sminket:

-  először is tisztítsd meg az arcod és krémezd vagy alapozd le;

-  használhatsz púdert vagy korrektort is, de nemkötelező és tegyél egy kis rózsaszín pirosítót az arcod almácskáira;

-  a szemhéjjadra tegyél világos rózsaszín szemhéjjpúdert és rakhatsz egy vékony csík tust vagy kihúzhatod feketével vagy barnával;

- spirálozd a szempilláidat (az aranyos hatás érdekében tehetsz fel műszempillát) és nem túl feltűnően erősítsd meg a szemöldököd vonalát;

- tegyél fel világos szájfényt vagy nem túl erős rúzst (húzd meg a szád körvonalát!).

A körmökről annyit, hogy legyenek ápoltak és lehetőleg világosra (rózsaszín, fehér, gyöngyház színű...) vagy az alapszínednek választottra fesd ki és mindig hagyd két festés közt legalább egy napig levegőzni!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 4
Heti: 62
Havi: 24
Össz.: 35 285

Látogatottság növelés
Oldal: Haj és smink
BluBerry Cupcake - © 2008 - 2024 - anime-for-ever.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »